Formacions

Cartel 2016 provisionalConcert

El concert és la part més completa i complexa del nostre espectacle, aconseguint una unió perfecta entre música i escenografia, sense descuidar cap dels          aspectes indispensables com són música, dansa i vestuari.

Els convidem a fer un viatge arreu diferents paisos, músiques, danses i estils.
Un viatge en el que podran gaudir de tot tipus d´estils; desde el musical, l´òpera, la revista..

Finalitzem el nostre viatge a Catalunya amb una sel•lecció de música catalana, rendint homenatge a artistes i/o autors catalans.
Posarem fi al concert amb la música característica de la nostra terra, la sardana i amb himnes catalans que no poden faltar a la nostra cita.

Any rere any treballem per oferir un espectacle variat i de qualitat, renovant tot el repertori cada nova temporada.
Sens dubte, el concert de la Costa Brava és l’espectacle més complet del món de la orquestra i escollir-lo és garantia d’èxit.


Ball

El ball és el moment de gaudir de la música i de deixar-se emportar pel ritme dels nostres         temes. Balls de saló com el Bolero, el Txatxatxá, la Cúmbia, el Pasdoble, el Fox-trot, el Swing,       el Vals i el Tango entre d’altres amb temes d’ahir, d’avui i de sempre.També disposem de                   repertori de final de festa amb versions per jovent i sel·leccions de la millor música del 60s,          70s i 80s . Amb el nostre repertori de ball, adequat al públic assistent i dissenyat al moment,        teniu  garantitzada una vetllada inoblidable.

 

Cobla

I com a cobla que som, no podem descuidar la sardana, la nostra música per excel-lència.

Oferim un ampli repertori que abarca des dels grans compositors de sempre fins a les joves promeses d’avui dia. Un ventall de grans obres interpretades        per ballar, per escoltar, per gaudir i per sentir amb el cor els sons de la nostra terra.